• Lab Four Coach

    Luisterend oor en spiegel voor groei.

Lab Four Coach

Sinds 2006 werk ik ( Mike Janssen ) als zelfstandig coach, supervisor en organisatiebegeleider. Ik begeleid clienten bij zowel werkgerelateerde, als privé-vraagstukken. Ook werk ik als organisatiebegeleider. Hierbij staat vertrouwen voorop. Ik ben geregistreerd als coach, supervisor en organisatiebegeleider bij de Landelijke Vereniging voor Supervisie en Coaching (LVSC) en volgde verschillende opleidingen in Nederland en Belgie oa. de Masteropleiding Begeleidingskunde (Hogeschool Rotterdam).

Coach, begeleider, luisterend oor, spiegel voor groei.

Organisatiecoach

We leven in een tijd waarin de complexiteit steeds verder toeneemt. Ondernemers en managers moeten voortdurend schakelen om het tempo bij te houden. Soms is het wijs om even stil te staan met iemand die luistert en meedenkt. Door samen de situatie van een afstand te bekijken, kun  je dingen anders gaan zien. Daarmee ontstaat overzicht en kun je verder.

Zelf ben ik ook ondernemer en vind ik het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen. Recent (maart 2018) rondde ik de Masteropleiding Begeleidingskunde af waarin ik me bekwaamde in het begeleiden van veranderingsprocessen van professionals, teams en organisaties. Ik ben geregistreerd Organisatiebegeleider bij, en volg de gedragscode van, de Landelijke Vereniging voor Supervisie en Coaching (LVSC).

Coach

Coachen is mijn grote passie. Ik (Mike Janssen) werk graag als coach voor zowel professionals als particulieren. Ik ben als registercoach en geregistreerd supervisor aangesloten bij de Landelijke Vereniging voor Supervisie en Coaching. Ik werk o.a. met de Voice Dialogue methode, als de client dit als prettig ervaart. Tevens ben ik gecertificeerd MBTI practitioner. Handig bij vraagstukken over carrière en loopbaankeuze. Mijn coachingstrajecten omvatten doorgaans zes tot acht gesprekken van circa anderhalf uur. Tijdens het intakegesprek bepalen wij samen het doel van de coaching en maken we werkafspraken. De locatie voor deze gesprekken wordt in overleg bepaald. Ik heb een eigen praktijk aan de Kleiweg. Daarnaast maak ik, als dat voor de client beter uitkomt, ook gebruik van de locaties van het Coachuis. Bel of mail me voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact

info@labfour.nl
Kleiweg 109 A 3051 GL Rotterdam
0624439026