• Lab Four Coach

    Luisterend oor en spiegel voor groei.

Lab Four Coach

Sinds 2006 werk ik ( Mike Janssen ) als coach en later ook als supervisor. Ik begeleid mijn clienten bij zowel werkgerelateerde, als privé-vraagstukken. Vertrouwen staat hierbij voorop. Ik volgde meerdere opleidingen in Nederland en Belgie oa. de Masteropleiding Begeleidingskunde aan de Hogeschool Rotterdam en ben aangesloten bij de Landelijke Vereniging voor Supervisie En Coaching (LVSC).

Coach, begeleider, luisterend oor, spiegel voor groei.

Organisatiecoach

We leven in een tijd waarin de complexiteit steeds verder toeneemt. Ondernemers en managers moeten voortdurend schakelen om het tempo bij te houden. Soms is het wijs om even stil te staan met iemand die naar je luistert en met je meedenkt. Door samen de situatie van een afstand te bekijken, ga je dingen anders zien. Daarmee ontstaat overzicht en kun je verder.

Zelf ben ik ook ondernemer en vind ik het belangrijk om mezelf te blijven ontwikkelen. Recent (maart 2018) rondde ik de Masteropleiding Begeleidingskunde af waarin ik me bekwaamde in het begeleiden van veranderingsprocessen van professionals, teams en organisaties.

Coach

Coachen is mijn grote passie. Ik (Mike Janssen) werk graag als life coach voor particulieren. Het brengt me veel voldoening als ik mensen verder kan helpen. Ik ontwikkel mezelf voortdurend in het vakgebied (begeleidingskunde) en volgde verschillende opleidingen. Ik werk graag met de Voice Dialogue methode, als de client dit ook als prettig ervaart. Tevens ben ik gecertificeerd MBTI practitioner. Handig bij vraagstukken over carrière en loopbaankeuze. Mijn coachingstrajecten omvatten doorgaans zes tot acht gesprekken van circa anderhalf uur. Tijdens het intakegesprek bepalen wij samen het doel van de coaching en maken we werkafspraken. De locatie voor deze gesprekken wordt in overleg bepaald. Ik heb een eigen praktijk in een voormalig schoolgebouw in Kralingen. Daarnaast maak ik, als dat voor de client beter uitkomt, ook gebruik van de locaties van het Coachuis. Bel of mail me voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact

info@labfour.nl
Kleiweg 109 A 3051 GL Rotterdam
0624439026