• Over Lab Four

    Waar wij voor staan...

Over Lab Four

Wie zijn wij?

Lab Four is opgericht in 2006 door Mike Janssen. Wij begeleiden mensen & organisaties bij verandering en zinvol samenwerken. Wij faciliteren, ondersteunen, begeleiden, coachen, coachen on the job, trainen, trainen de trainer, superviseren, doceren en adviseren. Wij werken niet met standaard oplossingen. Liever werken we samen met de opdrachtgever de best bij de situatie passende aanpak uit. Elk mens, en elke organisatie, is immers uniek.

De basis van Lab Four

Visie

Om te veranderen is moed nodig.

In ons zelf, en om ons heen, ervaren wij voortdurend polariteit of tegenstrijdigheid. Mensen en organisaties kunnen groeien als zij deze verschillen goed weten te hanteren. Het is als het principe van een accu. Er gebeurt iets als je de polen goed met elkaar weet te verbinden. Je maakt energie vrij waardoor beweging mogelijk wordt.

Missie

We begeleiden moedige mensen en ondersteunen organisaties bij verandering en zinvol werken.

Spanning tussen mensen ontstaat doordat we de verschillen te veel benadrukken of ons niet uitspreken. Door verwijten of discussie raken we het gevoel van verbinding kwijt. Iets waaraan we juist zo’n behoefte hebben. Om verbinding te maken is moed nodig om vanuit ons hart en gevoel te spreken en kwetsbaar te durven zijn.

Contact

info@labfour.nl
Elektroweg 11 K 3051 NB Rotterdam
0624439026