Wat clienten vertellen over Lab Four

“Al enige tijd zat ik vast op persoonlijke en zakelijk ontwikkeling. Doordat ik niet goed wist hoe ik verder kon komen ben ik bij Mike terecht gekomen. De kracht van Mike is om op een gelijkwaardig niveau een vertrouwelijk sfeer te creëeren tijdens de gesprekken. Inmiddels heb ik hierdoor op zakelijk gebied eindelijk de durf gehad om stappen te nemen waardoor ik ook persoonlijk een stuk beter in mijn vel zit.”

“Ik liep vast tijdens het solliciteren voor commercieel management traineeships. Ik kwam steeds tot een van de laatste rondes en viel dan af. Mike hield mij een spiegel voor en oefende met mij. Daardoor kwam ik minder zenuwachtig over en mijn gesprekken gingen veel beter. Met resultaat! In september 2015 begon ik aan mijn droombaan, als management trainee bij een grote multinational in de FMCG.”

” Als leidinggevende stel ik nu veel bewuster open vragen en luister ik met meer aandacht. Ook vraag ik regelmatig om feedback over de samenwerking. Met als resultaat: opener gesprekken, medewerkers die zich meer op hun gemak voelen en dat ook laten blijken en daardoor prettiger werken.”

“Ik vind dat je, je ontzettend goed in kan leven met datgene dat speelt en/of leeft. Daarnaast kan je zeer goed luisteren en de vinger op de juiste plaats leggen. Je creëert, door je uitstraling en gedrag en praten een zeer fijne en betrouwbare omgeving waardoor je jezelf echt vertrouwd met je voelt. Daardoor ontstaan zeer goede gesprekken, die je met weinig mensen hebt”

“Ik heb zelden iemand meegemaakt die zo vol passie een groep weet aan te sturen en daarbij vooral het jezelf zijn en blijven voorop stelt. Met een bak aan inspiratie en tips voor de toekomst kunnen wij er met zijn allen weer tegenaan. Ik hoop zeker dat er een vervolg komt”

Ik heb onze meetings als zeer positief ervaren en kom erachter dat we toch wel heel diep bezig zijn. Het gebeurt regelmatig dat ik mij bewust wordt van mijn vooroordelen en overtuigingen. Mike heeft mij het inzicht hebt gegeven dat de mens voorop staat en je hier je werkplezier uit vandaan haalt.”

“Mike traint regelmatig groepen binnen onze organisatie. Het lukt hem als geen ander om groepsprocessen op gang te brengen. Dit lukt hem door een veilige en vertrouwde omgeving te creëren, waarin er een dynamiek ontstaat waarin de groep kritisch naar zichzelf en elkaar kan en durft te kijken. Door mensen bewust te maken van de gevoelens achter de actie, lukt het Mike om groepen zichzelf te laten ontwikkelen.”

“Iemand had mij een paar jaar geleden getipt: “jij moet echt eens met Mike afspreken!” Nadat zij dat 3 keer gezegd had en ik eigenlijk niet wist waarom, kwam de afspraak. En toen ging het hard. Mike is een uitstekende strategische sparringpartner in verschillende rollen en projecten. Hij snapt organisaties, de mensen die daarin werken en heeft veel kennis over sales, marketing en communicatie. Waarom ik moest afspreken? Vanuit alle gesprekken met hem neem of krijg ik altijd iets mee. Werken met hem is plezier. Hij is scherp, helder, oprecht, heeft humor en is bovenal een heel fijn mens!”

“Ik vind dat je, je ontzettend goed in kan leven met datgene dat speelt en/of leeft. Daarnaast kan je zeer goed luisteren en de vinger op de juiste plaats leggen. Je creëert, door je uitstraling en gedrag/praat een zeer fijne en betrouwbare omgeving waardoor je jezelf echt vertrouwd met je voelt. Daardoor ontstaan zeer goede gesprekken, die je met weinig mensen heb. Ik vind het fijn, dat ik je heb leren kennen de afgelopen jaren, en in de toekomst nog veel met je mag spreken.”

“Mike is bevlogen en goed in staat om zaken samen te vatten. De eerste 2 sessies waren nog erg aftasten, en was ik zelf nog wat terughoudend, maar als snel was er vertrouwen bij mij. Wanneer er mensen in mijn netwerk op zoek zijn naar coaching, zal ik Mike zeker aanraden.”

Heb je samengewerkt met Lab Four?

    Je naam (verplicht)

    Je e-mail (verplicht)

    Onderwerp

    Je bericht