• Over Lab Four

    Waar wij voor staan…

Over Lab Four

Wie zijn wij?

Lab Four is opgericht in 2006 door Mike Janssen. Wij begeleiden mensen & organisaties bij verandering. Wij faciliteren, ondersteunen, begeleiden, coachen, coachen on the job, trainen, trainen de trainer, doceren en adviseren. Wij werken niet met standaard oplossingen. Liever werken we samen met de opdrachtgever de best passende aanpak uit. Elk mens, en elke organisatie, is immers uniek.

De basis van Lab Four

Visie

Om te veranderen is moed en kwetsbaarheid nodig.

In ons zelf, en om ons heen, ervaren wij voortdurend polariteit of tegenstrijdigheid. Mensen en organisaties kunnen groeien als zij leren omgaan met de verschillen. Het is als het principe van een accu. Er gebeurt iets als je tegenpolen met elkaar weet te verbinden. Daardoor maak je energie vrij waardoor de dingen kunnen gaan bewegen.

Missie

We begeleiden moedige mensen en ondersteunen organisaties bij verandering.

Spanning tussen mensen ontstaat doordat we de verschillen te veel benadrukken of ons niet uitspreken. Door verwijten of discussie raken we het gevoel van verbinding kwijt. Iets waaraan we juist zo’n behoefte hebben. Om verbinding te maken is moed nodig om vanuit ons hart en gevoel te spreken en kwetsbaar te durven zijn.

Contact

info@labfour.nl
IJsclubstraat 9 B 3061 GR Rotterdam
0624439026