• Lab Four Coach

    Luisterend oor en spiegel voor groei.

LabFour Coach

Sinds 2006 begeleid ik ( Mike Janssen ) cliënten bij het omgaan met werkgerelateerde of privé vraagstukken. Vertrouwen, betrokkenheid en aandacht voor mijn client staan hierbij voorop. Ik volgde vakopleidingen in Nederland en Belgie en ben officieel geregistreerd als coach, supervisor en organisatiebegeleider bij de Landelijke Vereniging voor Supervisie en Coaching (LVSC).

Coach, begeleider, luisterend oor, spiegel voor groei.

Organisatiebegeleider

We leven in een tijd waarin de complexiteit razendsnel toeneemt. Professionals van nu werken in een fusie-organisatie en doen dat in een zelfsturend team. Zij dragen verantwoordelijkheid voor de tevredenheid van steeds assertievere cliënten, studenten of patiënten en ‘managen’ steeds meer output, caseloads, doelen, rapportages en deadlines. Dit lijkt verband te houden met het aantal professionals dat uitvalt of langdurig ziek wordt en bij te dragen aan de verontrustende burn-out statistieken.

De overheid onderkent dit probleem en zet vol in op het thema duurzame inzetbaarheid. Professionele begeleiding is hierbij geen overbodige luxe. Ik heb me bekwaamd in het begeleiden van professionals en hun organisaties bij het hanteren van veranderingsprocessen. Als geregistreerd organisatiebegeleider volg ik de gedragscode van de Landelijke Vereniging voor Supervisie en Coaching (LVSC).

Coach

Coachen is mijn grote passie. Ik (Mike Janssen) werk graag als coach voor zowel professionals als particulieren. Ik ben als registercoach en geregistreerd supervisor aangesloten bij de Landelijke Vereniging voor Supervisie en Coaching. Ik werk o.a. met de Voice Dialogue methode, als de client dit als prettig ervaart. Tevens ben ik gecertificeerd MBTI practitioner. Handig bij vraagstukken over carrière en loopbaankeuze. Mijn coachingstrajecten omvatten doorgaans acht tot tien gesprekken van anderhalf uur.

Tijdens het intakegesprek bepalen wij samen het doel van de coaching en maken we werkafspraken. De locatie voor deze gesprekken wordt in overleg bepaald. Ik heb een eigen praktijk in Rotterdam. Daarnaast maak ik, als dat voor de client beter uitkomt, ook gebruik van de locaties van het Coachuis. Bel of mail me voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Contact

info@labfour.nl
Elektroweg 11 K 3051 NB Rotterdam
0624439026