• Lab Four Training

    Training op maat waarin de praktijk echt centraal staat en machtige workshops.

Lab Four Training

Lab Four verzorgt trainingen en workshops voor leidinggevenden en professionals. De menselijke maat staat hierin centraal. Ons motto is : uitspreken, afspreken, aanspreken.  Echt contact maken, luisteren, verwachtingen uitspreken, duidelijke grenzen aangeven, conflicthantering.  Wij werken hierbij altijd met de eigen praktijksituatie van de deelnemer.

Training op maat

Trainingsaanbod

Commerciële Vaardigheden, Verkoopvaardigheden, Situationeel leidinggeven, Management Vaardigheden, Communicatieve vaardigheden, Onderhandelingsvaardigheden, Klachtenbehandeling, Evaluatiegesprekken voeren, Sollicitatiegesprekken voeren en Adviesvaardigheden.

Workshops

Lab Four verzorgt workshops gericht op effectievere communicatie en teambuilding. Onze aanpak varieert maar de uitkomst is steeds gelijk: concrete vooruitgang door betere communicatie en professionelere samenwerking.

Overige interventies

Soms is het team toe aan een impuls. Er is irritatie of er moet iets veranderen. Het draait meestal om tijd vrijmaken voor communicatie. Na een goed intakegesprek zet Lab Four met een krachtige groepsinterventie het team weer op de rails.

Contact

info@labfour.nl
Elektroweg 11 K 3051 NB Rotterdam
0624439026