• Lab Four Organisatie-advies

    Strategisch sparringpartner voor ondernemer en manager.

Lab Four Organisatiebegeleiding en advies

Lab Four begeleidt organisaties bij professionalisering en verandering.  We zijn een vertrouwenspersoon voor professionals, management en ondernemers. Wij bieden begeleidingskundige deskundigheid en ervaring op het gebied van bedrijfsvoering, strategie, marketing & communicatie en personeelsmanagement. Mike Janssen is geregistreerd Organisatiebegeleider en aangesloten bij de Landelijke Vereniging voor Supervisie en Coaching (LVSC).

Organisatiebegeleiding en advies op maat

Boost

Versterking van businessplan, bedrijfsvoering en marketing & communicatiestrategie. Innovatieve kijk op menselijk potentieel en ontwikkeling medewerkers. Inspirerend waar het gaat om leiderschap.

Vertrouwen

 Vertrouwenspersoon voor professional, ondernemer en manager. Klankbord bij vraagstukken die gaan over verandering, bedrijfsvoering, medewerkers, compagnons, businesspartners en bestuursleden.

Team

Gids naar zingeving en werken met plezier. Inspirator op weg naar samen presteren door verbinding. Open communiceren. Anders mogen zijn. Kwetsbaar kunnen zijn en dat durven tonen. Respect voor de ander.

Contact

info@labfour.nl
Elektroweg 11 K 3051 NB Rotterdam
0624439026